Nu händer det grejer!

Nu händer det grejer för mig och företaget. En nystart efter barntagen ☺ Från och med 1 Maj kan man boka behandlingar, lektioner, in/ tillridning. Inakordering på kort eller lång tid mm. Jag har redan mjukstartat lite vilket känns helt underbart!
Året kommer även bjuda mig på vidare utbildningar i både TCM akupunkturen och kinesisk växt medicin/ tillskott. Vecka 24 åker jag även iväg till Gotland för att gå som vecko elev hos skickliga Hanna Engström.
VILKET ÅR jag har att se fram emot!
Följ oss här på Facebook, Instagram och på hemsidansandrahastochhund.se.
Vill passa på att tacka min underbara högerhand Kim för allt du gör och officiellt välkomna dig i teamet sandra häst och hund -och Vika Gård ☺FB_IMG_1456156689352FB_IMG_1456156702052

This entry was posted in Nyheter.

Kommentera